27.11.20, 02:15:32 pm Vezi lista firme
Categorie: Produse USANA | subcategorie:

CellSentials USANA

CellSentials USANA

 

Mai multe informatii

 

Diferenta USANA

 

Core Minerals si Vita-Antioxidant actioneaza impreuna pentru a sustine o sanatate de fier. De aceea, pachetul USANA CellSentials contine cantitatea necesara de Core Minerals si de Vita-Antioxidant – suplimente esentiale care au fost dezvoltate pentru a hrani, proteja si asigura starea optima a sanatatii celulare.

 

Beneficii pentru sanatate

 

Formulat cu tehnologia InCelligence , patent SUA in curs de eliberare, ce deblocheaza codurile de comunicare celulara cu amestecuri patentate de nutrienti care activeaza capacitatea naturala a celulelor dumneavoastra de a se auto-proteja si reinnoi.

Furnizeaza vitamine si antioxidanti de inalta calitate precum si o gama larga de minerale esentiale si oligoelemente cu grad inalt de absorbabilitate.

Furnizeaza o fundatie esentiala de hranire optima plus o puternica protectie antioxidanta si o sustinere a reinnoirii mitocondriale, pentru sanatatea si longevitatea celulelor dumneavoastra.

Vita-Antioxidant

Core Minerals

 

 Core Minerals si Vita-Antioxidant formeaza CellSentials .  Impreuna, acestea hranesc celulele dumneavoastra, intrucat contin biotina, crom si zinc, care contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor.

 

CellSentials protejeaza celulele dumneavoastra, intrucat contin cupru, mangan, seleniu, riboflavina, vitaminele E si C si contribuie la protejarea celulelor impotriva stressului oxidativ.

 

CellSentials reinnoiesc celulele dumneavoastra, intrucat contin calciu, folat, magneziu, vitamina A, vitamina B12 si vitamina D, care contribuie la diviziunea si specializarea celulara.

Mobil: 0722.990.442